Новината за напускането на Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед дойде, след

...
Новината за напускането на Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед дойде, след
Коментари Харесай

Каземиро призна, че е тъжен от напускането на Роналдо

Новината за напускането на Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед пристигна, откакто клубният футбол беше в пауза предвид текущото Световно състезание. Говорейки преди втория мач на Бразилия против Швейцария, Каземиро разкри, че въпреки да не е бил в контакт с Роналдо, е печален да го види по какъв начин си отива и му пожела всичко най-хубаво в идващите му инициативи.

" Не съм разменил никакви известия с него, само че Кристиано Роналдо е състезател с огромен опит и той знае какво е най-хубаво за кариерата му. Разбира се, че сме тъжни, че състезател като него напуща, тъй като приказваме за един от най-хубавите играчи на всички времена. Желая му всичко най-хубаво във футболната му кариера - с изключение на когато играе против мен - само че му искам всичко най-хубаво ", показа Каземиро.

И Роналдо, и Каземиро започнаха с победи в Катар. Роналдо означи гол на петото Световно състезание в кариерата си, когато Португалия победи Гана с 3:2, до момента в който Каземиро изигра цялостни 90 минути при успеха на Бразилия против Сърбия в първия кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР